۴ مطلب در آبان ۱۳۹۹ ثبت شده است

قابلمه گرانیتی

امروزه یکی از محصولاتی که به شدت مورد توجه بسیاری از خانم ها قرار گرفته است ، نوع و جنس جدیدی از قابلمه ها به نام قابلمه های گرانیتی هستند ، شاید وقتی اولین بار این نام را میشنوید با خود فکر کنید که این جنس قابلمه ها از گرانیت ساخته شده اند اما باید بگویم که این مورد تصور غلطی است ،در واقع گرانیت نوعی پوششی است که از ترکیب دو جنس تفلون و سرامیک که بسیار هم محبوب و پر طرفدار هستند ساخته شده است ، در این مقاله قصد داریم تا شما را به طور کامل با قابلمه های گرانیت ، معایب و مزایا آن ها آشنا کنیم . پیشنهاد ما این است که قبل از خرید سرویس قابلمه خود حاما این نوع جنس قابله پرطرفدار را بررسی کنید تا بعدا از خرید خود پشیمان نشوید . 

قطعا شما هم بعد از آشنایی با این جنس قابلمه به دنبال خرید آن خواهید رفت .

 

مزایای ی قابلمه گرانیتی

تمیز کردن قابلمه های گرانیتی آسان است و امکان پخت غذای سالم را فراهم می کند. علاوه بر آن این نوع جنس قابلمهیک رسانای گرمایی کارآمد است و به طور مساوی گرما را توزیع می کند ، بنابراین مواد غذایی به طور کامل و یکدست پخته می شود .


دستگیره های لمسی قابلمه ها ی گرانیتی به گونه ای ساخته می شود که در هنگام استفاده بر روی اجاق گاز خنک باقی می مانند و خطر سوزش و ناراحتی ناشی از تاول زدن دسته های گرم را از بین می برند.


قابلمه های گرانیت به صورت بادوام و ایمن در اجاق گاز ساخته شده که می تواند حرارت اجاق گاز را تا 500 درجه فارنهایت تحمل کند تا نیاز پخت شما را برآورده کند .


این مدل قابلمه ها سازگار با ماشین ظرفشویی هستند ، تنها کافی است تا  فقط قابلمه های کثیف را درون دستگاه قرار دهید ، مقداری مواد شوینده به مواد شوینده تمیز اضافه کنید ، بگذارید خشک شود و همه چیز تمیز و درخشان از آب خارج شود. بدون آن که چربی لکه غذایی بر روی آن ها مشاهده شود .

 

قابلمه های گرانیتی دارای پوشش نچسب قوی هستند و برای پخت غذاهای رییمی کاملا مناسبند . 

 

معایب قابلمه گرانیتی

به هنگام استفاده از قابلمه های گرانیتی باید حتما از قاشق و کفگیر های پلاستیکی و چوبی استفاده کنید تا به پوشش نچسب آسیبی وارد نشود . 

تولیدکنندگان گاهی اوقات قابلمه گرانیتی بسیار ارزان قیمت تولید می کنند که بسیار نازک است. این قابلمه ها ممکن است مانند برخی از گران قیمت های خود گرما را در خود نگه ندارند.


ظروف آشپزی ممکن است بعد از خرد شدن پوشش آنها دیگر ایمن نباشند.

 

قابلمه های گرانیتی می توانند صفحه های شیشه ای را بشکنند. به همین ترتیب ، برای استفاده روی آنها مناسب نیستند.


اگر از دستورالعمل های سازنده پیروی نکنید ، ممکن است غذا همچنان بماند.


انتخاب های طراحی نسبتاً محدود هستند زیرا اکثرا ظروف گرانیتی از لحاظ ظاهری بسیار شبیه به هم هستند.

 

ظروف گرانیت و قابلمه های گرانیتی چقدر ایمن هستند؟

ظروف آشپزخانه گرانیت ماده ای است که در ماهیتابه ها وقابلمه عا استفاده می شوند. ظروف آشپزی گرانیتی و تابه های گرانیتی امروزه با هسته ای از فولاد ضد زنگ ساخته می شوند و روی آنها یک پوشش شیشه ای قرار دارد. بیشتر ظروف آشپزخانه گرانیت دارای مینای سفالی با ذوب است. این یک سطح شیشه ای نچسب ایجاد می کند که بی اثر است. گرانیت این روزها به دلیل پیشرفت تکنولوژی بسیار سبک تر از نسل قبلی گرانیت است.

این ایمنی در نظر گرفته می شود مگر اینکه PFOA و PTFE روی تابه ها باشد. اینها همان مواد شیمیایی مورد استفاده در تفلون هستند. بعلاوه ظروف آشپزخانه گرانیت مانند ظروف نچسب معمولی به نظر می رسد

 

تفاوت ظروف گرانیت و ظروف سرامیکی

کارایی
هنگام خرید ظروف آشپزی ، یکی از مواردی که اکثر مردم در نظر می گیرند قابلیت های نچسب محصول است. خوشبختانه ، تا زمانی که ظروف گرانیت و ظروف سرامیکی با کیفیت عالی خریداری کنید ، در تست تخم مرغ سرخ شده قبول می شود. پوشش چینی ظروف گرانیت و پوشش سرامیکی ظروف سرامیکی هر دو کار خوبی در جلوگیری از چسبیدن غذا دارند.

از آنجا که هر دو نچسب هستند ، بنابراین می توان گفت که تمیز کردن آنها آسان است. همچنین شما قادر به طبخ غذاهای سالم برای خانواده خود خواهید بود زیرا نیازی به استفاده از روغن به اندازه کافی نخواهید داشت.

می توانید سس گوجه فرنگی را با خیال راحت در ظروف گرانیت و ظروف سرامیکی بپزید. به لطف پوشش آنها ، طعم و بوی غذای شما حتی در صورت استفاده از مواد اسیدی یا بوی قوی تغییر نمی کند.

همچنین هر دو اجاق گاز کارآمد هستند که باعث صرفه جویی در وقت و انرژی شما می شوند. با این وجود ، این ظروف سرامیکی جامد است که حتی پس از خاموش شدن منبع گرما می تواند گرما را به خوبی حفظ کند.

 

ایمنی
سرب ، PFOA و PTFE - این سه موردی است که به دلیل خطرات احتمالی سلامتی ، نمی خواهید در ظروف آشپزی خود داشته باشید. خوشبختانه شما می توانید ظروف ظروف سرامیکی و گرانیتی تهیه کنید که فاقد این مواد شیمیایی مضر باشند.

هنگام خرید یک مجموعه جدید ، اطمینان حاصل کنید که نشانگر آن بدون سرب ، PFOA و PTFE است. به این ترتیب ، حتی اگر به طور تصادفی از حرارت زیاد روی تابه های خود استفاده کنید ، دیگر نگران نباشید که سموم به مواد غذایی شما راه پیدا کند.

 

ماندگاری
ظروف گرانیت و ظروف سرامیکی از نظر دوام بسیار شبیه به هم هستند. انداختن آنها باعث خرد شدن می شود در حالی که استفاده از ظروف فلزی آشپزخانه باعث خراش پوشش آنها می شود. قرار گرفتن طولانی مدت در معرض حرارت زیاد به پوشش نیز آسیب می رساند.

خبر خوب این است که حتی اگر این دو نوع ظروف ظریف ظریف باشند ، با مراقبت مناسب هنوز سالها دوام خواهند داشت.

 

زیبایی شناسی
وقتی نوبت زیبایی شناسی می رسد ، ظروف سفالی سرامیک برنده اصلی آن است. ظروف گرانیتی در هنگام رنگ آمیزی بسیار محدود هستند در حالی که ظروف سرامیکی در سایه های مختلف موجود است.

 

ظروف گرانیت و ظروف سرامیکی: کدام یک بهتر است؟


همانطور که مشاهده می کنید ، این دو نوع ظروف آشپزی از نظر عملکرد ، ایمنی و دوام بسیار شبیه یکدیگر هستند. اگرچه ظروف پخت و پز سرامیکی در مورد احتباس گرما کمی لبه دارند ، اما به شرط آنکه گزینه های خوش ساختی تهیه کنید ، هر دو گزینه عالی هستند. با این حال ، اگر دوست دارید در آشپزخانه خود رنگ پاشیده شوید ، وسایل آشپزی سرامیکی وسیله مناسب شماست.

۲۸ آبان ۹۹ ، ۱۹:۰۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سپهر ساعی

نکات لازم برای خرید غذاساز

غذاساز ها از جمله از دستگاه هایی هستند که وجود آن ها در منزل بسیار کاربردی می باشد ، به همه نو عروسان توصیه می کنم تا خرید غذاساز را جزو لیست خرید خود قرار دهند ، در واقع شما با خرید یک دستگاه غداساز انگار چندین دستگاه را خریداری کرده اید ، چرا که یک دستگاه غذاساز چندین دستگاه را در خود جای داده اند .نکته ای که در اینجا وجود دارد و آن راهنمای خرید غذا ساز هاست ، در حقیقت برند های بسیار گوناگونی هستند که انواع غذاساز ها را روانه بازار می کنند به شخصه نمی توانیم قاطع بگوییم کدام برند از همه بهتر است اما می توانیم با بررسی نکات زیر غذاسازی را خریداری کنیم که از همه لحاظ مناسب باشد . از جمله از این نکات می توان به ظرفیت ، قابلیت هایی چون مخلوط کن ، خرد کن ، رنده کن و ... ، توان موتور، میزان صدا ، جنس تیغه و بدنه و ... اشاره کرد . 

راهنمای خرید غذاساز

غذاساز چیست ؟

یک غذاساز از یک موتور قدرتمند برای اتوماتیک کردن وظایف تهیه غذا استفاده می کند . آنها در اندازه های کوچک ، متوسط ​​و بزرگ موجود هستند. غذاساز ها شامل تیغه های ضخیم و نازک برای برش و رنده ، قلاب های خمیر و تیغه های متفاوت می باشد. برخی از غذاساز ها دارای مخلوط کن ، پرس مرکبات و آسیاب هستند. حتی می توانید از این دستگاه ها برای تهیه دسته های کوچک خمیر کیک استفاده کنید.


ذخیره سازی لوازم جانبی
برخی از غذاسازها لوازم جانبی بسیار متنوعی دارند که می توانند فضای زیادی از آشپزخانه شما را اشغال کنند. اگر فکر می کنید این مسئله مشکلی ایجاد می کند ، به دنبال مدلی با یک جعبه ذخیره سازی یا محفظه ذخیره سازی بگردید.


اندازه و وزن

این نوع دستگاه ها در اندازه های متفاوت و با ظرفیت های گوناگونی در بازار وجود دارند ، قبل از خرید غذاساز باید ظرفیت خود را مشخص کنید و سپس غذاساز مناسبی در اندازه خوب خریداری کنید ، البته باید این نکته را هم در نظر داشته باشید که غذاساز خود را در اندازه ای خریداری کند که فضای مناسب برای نگهداری از آن را در آشپرخانه خود به همراه داشته باشید . دومین موردی که باد به آن توجه کنید وزن غذاساز است  بعضی از غذاساز ها بسیار سنگین هستند و ممکن است حتی وزنی معادل 11 کیلوگرم داشته باشند دز نظر داشته باشید که غذاساز خود را در وزن مناسبی خریداری کنید که در هنگام جابه جایی آن دچار مشکل نشوید .

 

توان غذاساز

یک غذاساز خوب یک غذاساز قدرتمند است و مانند اکثر لوازم خانگی ، قانون کلی هرچه بدنه بزرگتر باشد ، دستگاه نیز قدرتمند تر است. غذاسازها باید بتوانند قدرت کافی را برای ریز کردن مواد غذایی سفت و بزرگ را داشته باشند و آنقدر سریع بچرخند تا غذاهای ظریف تری خرد شوند. غذاسازهای خوب همچنین باید بتوانند برای مدت زمان طولانی بدون گرم شدن بیش از حد کار کنند. وات اندازه گیری مناسبی برای کیفیت موتور است ، اما به هیچ وجه تضمینی نیست. عامل قابل اطمینان تری که باید هنگام انتخاب غذاساز در نظر گرفت ، ضمانت نامه موجود در موتور است. شرکتی که مایل است پشت محصول خود بایستد به وضوح به آن اعتقاد دارد و می توان گفت برند معتبری است.

 

قدرت موتور نیز می تواند تفاوت ایجاد کند

قدرت یک غذاساز مورد مهمی است و شما باید به دنبال 400 وات نیرو برای یک دستگاه با اندازه متوسط ​​و حداکثر 750 وات یا بیشتر برای ظرفیت های بزرگ تا فوق العاده باشید. هرچه دستگاه بزرگتر باشد ، قدرت بیشتری نیز لازم است. 

 

پایه های ضد لرزش

غذاسازهایی با پایه های وسیع و سنگین ایده آل هستند. قدرت موتور به تنهایی می تواند باعث پیچ خوردن و لرزش غذاسازهای سبک شود ، خصوصاً هنگام خزد و ریز کردن بارهای سنگین. یک موضع گسترده باعث می شود که یک غذاساز پایدارتر باشد و از خزیدن در پیشخوان جلوگیری کند. ما همچنین پایه هایی با خطوط صاف و تمیز را دوست داریم ، زیرا تمیز کردن آنها راحت تر است. وجود پایه های ضد لرزش از لرزش غذاساز جلوگیری می کند و باعث میشود تا  در هنگام کار پایدار بماند.

 

تنظیمات کنترل غذاساز ساده است.

از آنجا که غذاسازها خیلی سریع کار می کنند ، شما واقعاً فقط به کنترل هایی مانند روشن / خاموش و تنظیمات سرعت و تنطیمات پیشرفته مانند خمیر زدن و ... نیاز دارید . 


غذاساز در مقابل مخلوط کن

به طور کلی مخلوط کن ها فقط برای مخلوط کردن غذاها به شکل مایع (مانند اسموتی یا نوشیدنی منجمد) طراحی شده اند ، در حالی که غذاسازها می توانند کاملا پوره و  خرد کنند و همچنین طیف وسیعی از کارها مانند برش زدن ، خرد کردن ، خمیر کردن و ...  را  انجام دهند. تفاوت اصلی این است که غذاسازها دارای طیف وسیعی از دیسک ها و تیغه های لوازم جانبی هستند که به آنها اجازه می دهد این وظایف مختلف را بر عهده بگیرند ، در حالی که مخلوط کن ها به یک مجموعه تیغه در شیشه مخلوط کن محدود می شوند.

۲۰ آبان ۹۹ ، ۲۲:۲۲ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سپهر ساعی

همه چیز در رابطه با مایکروویو

مایکروویو ها از جمله دستگاه هایی به شمار می روند که امروزه وجود ان ها در آشپزخانه اهمیت فراوانی دارند . با وجود مایکروویو ها دیگر لازم نیست تا نگران سرد شدن غذاهای خود باشید ، شما حتی می توانید غذای خود را درون یخچال یا فریزر نگهداری کنید و هنگام خوردن آن به سراغ در کوتاه ترین زمان ممکن آن ها را درون مایکروویو ها گرم کنید تا آماده ی سرو شوند . وجود مایکمروویو ها بیشتر برای کسانی خوب است که دارای مشغله های فراوانی باشند و یا شاغل باشند . مایکروویو ها کاربرد های دیگری هم دارند . با استفاده از مایکروویو ها می توانید انواع کیک ها و شیریجات ها و غذاهایی چون لازانیا، پیتزا و ... را به راحتی تهیه کنید . مایکروویو ها توسط برند های گوناگون و در مدل های متفاوتی تلید می شوند ، در این مقاله قصد داریم تا مایکروویو ها را به طور کامل بررسی کنیم .

مایکروویو

مایکروویو داخلی

یک مایکروویو داخلی واقعی به بخشی از کابینت تبدیل می شود و معمولاً از درب کشویی ، مشابه اجاق گاز معمولی است. در واقع امروزه آشپزخانه ها را ب گونه می سازند که در بین کابینت ها جایگاه هایی برای قرار گیری دستگاه هایی چون مایکروویو ، فر و ... درست کرده اند . قطعا وجود مایکروویو های داخلی فضای بیشتری را در اختیار آشپزخانه قرار می دهد و دیگر جاگیر نخواهند بود .

 

کشوهای مایکروویو

دقیقاً همانطور که از نام آن مشخص است ، کشوهای مایکروویو برای استفاده به بیرون کشیده می شوند و در زیر یک پیشخوان یا اجاق دیواری نصب می شوند. ارتفاع محل قرارگیری این مایکروویو آن را به گزینه ای امن تر و راحت تر برای همه اعضای خانواده تبدیل می کند


مایکروویو های همرفت

این مدل مایکروویو ها از فن و عنصر گرم کننده برای پخت غذا استفاده می کنند. با این مدل ها می توانید غذای کبابی را به خوبی تهیه کنید و غذاها به طور یکنواختی می پزند. تهیه نان ، مرغ سوخاری ، پخت نان ، کیک و طبخ انواع وعده ها با مایکروویو همرفت امکان پذیر است. اگر به گسترده ترین عملکرد نیاز دارید ، به سراغ مایکروویو همرفت بروید. می توانید با استفاده از همین دستگاه مواد غذایی یخ زده را گرم کنید ، کباب کنید ، ترد ، پخته و آماده کنید ، و آن را به یک صرفه جویی کننده در فضای هوشمند برای آشپزخانه های کوچکتر تبدیل کنید ، یا اگر معمولاً غذای بزرگ تهیه می کنید از آن به عنوان اجاق دوم استفاده کنید.

 

مصرف انرژی

آنها برای گرم کردن پیتزا ، ذوب شدن غذاهای منجمد ، بیرون آوردن ذرت بو داده و موارد دیگر بسیار مناسب هستند. اجاق مایکروویو علاوه بر صرفه جویی در وقت ، در مصرف انرژی نیز صرفه جویی می کند. این می تواند مقدار زیادی از انرژی هدر رفته در آشپزخانه را تامین کند .

 

گرم کردن غذا
دستگاهی که درون فر قرار دارد و به آن مگنترون گفته می شود ، امواج رادیویی با فرکانس بالا تولید می کند. این امواج رادیویی در داخل محفظه اجاق فلزی پرش می کنند. آنها فرکانس مناسبی برای جذب آب هستند و باعث می شوند آب به سرعت گرم شود (با ایجاد لرزش) گرمای جذب شده توسط آب داخل غذا ، وعده غذایی ما را گرم می کند.

 

تفاوت مایکروویو و توستر

اگر  از اکثر مردم بخواهید تفاوت بین توستر و مایکروویو را نام ببرند ، احتمالاً آنها نمی توانند چنین کاری کنند. دستگاه های توستر و مایکروویو هر دو جایگاه مهمی هنگام راحتی و سهولت پخت غذا دارند ، به همین دلیل بسیاری از افراد ترجیح می دهند یکی از آنها را در آشپزخانه داشته باشند. به همین ترتیب ، برخی از آشپزها تمایل دارند که از دستگاه های توستر در درجه اول برای برشته کردن و تست کردن استفاده کنند . اگرچه در واقع ، یک توستر خوب می تواند بسیاری از عملکردهای مشابه مایکروویو را انجام دهد.


توستر فر یک وسیله کوچک آشپزخانه است که دارای عناصر گرمایشی است که گرما را به غذا وارد می کند. اکثر اجاق های توستر چندین المنت در زیر غذا و بالای آن دارند ، بعضی از آنها در پشت و کنار آن قرار دارند. بسیاری از دستگاه های توستر از یک فن برای گردش هوا در داخل حفره استفاده می کنند . به این حالت اصطلاحا همرفت می گویند (بنابراین بعضی اوقات آنها را اجاق های همرفت می نامند). این کار به برشته شدن غذا ، پخت و گرم کردن آن کمک می کند.

 

برخی از افراد در واقع مایکروویوهای خود را به نفع دستگاه های توستر بیرون کرده اند. نمی توانم بگویم که من هرگز این کار را خواهم کرد ، غیر از آن اگر مایکروویو ما زیر کابینت ما نصب شده باشد و اگر ماکروویو را برداریم فضا بسیار عجیب به نظر می رسد. شک دارم که بتوانم شوهرم را متقاعد کنم که از شر آن خلاص شود.

 

۱۲ آبان ۹۹ ، ۱۰:۱۹ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سپهر ساعی

آشنایی با پلوپز ها

پلوپز ها جزو دستگاه هایی به شمار می‌روند که وجود آنها در آشپزخانه خانم های شاغل بسیار کاربردی میباشد پلوپزها می‌توانند عملیات پخت برنج را به راحتی و در کمترین مدت زمان انجام دهند پلوپز های قدیمی تر به صورت تک کار بودند و فقط عملیات پخت برنج را انجام می‌دادند اما پلوپز های امروزی که آنها را بیشتر با نام پلوپز های چندکاره می‌شناسند علاوه بر عملیات پخت برنج کار هایی چون بخارپز کردن را انجام می‌دهند و دارای کاربردها و قابلیت‌های گوناگونی چون گرمکن برنج ، نگهدارنده برنج  ، عملیات تاخیری در پخت و... انجام میدهند در این مقاله قرار است تا نکات مهمی را که باید درباره پلوپز ها بدانیم را بررسی خواهیم کرد ، علاوه بر این در انتهای مقاله جمع آوری نظرات کاربران را در اختیار شما عزیزان قرار خواهیم داد. اگر قصد استفاده از پلوپز را دارید پیشنهاد می کنم تا مقاله همراه ما باشید.

پلوپز

انواع پلوپز ها 


پلوپز هایی وجود دارد که فقط پخت برنج را انجام می دهند و شاید سبزیجات ها را بخارپز کنند. اما برخی دستگاه ها نه تنها برنج را کاملاً پخته می کنند ، بلکه قابلیت هایی چون بخار پز کردن ، پخت آرام ، قابلیت گرم کن غذا را انجام می دهند و حتی می توانند به عنوان یک زودپز عمل کنند.

برخی از دستگاه ها قابلیت های دیگری  را هم فراهم آورده است و برای اطلاع از زمان انجام غذا ، نحوه تهیه و هشدارهای خطر به شما اطلاع می دهند.

محبوب ترین پلوپز ها


محبوب ترین پلوپز هایی که بررسی شده  شامل اجزای اساسی می شوند: بشقاب گرم کننده ، قابلمه پخت و پز ، دیگ خارجی و اغلب سینی بخار. آنها کارها را ساده انجام می دهند و فقط برای پخت برنج به صفحه حرارت و زمان سنج اعتماد دارند. عملکردهای خاموش و روشن، تأخیر و گرم کن خودکار نیز در بسیاری از آنها وجود دارد. آنها به اندازه 3 فنجان و حداکثر 60 فنجان اندازه تجاری برای رستوران ها یا پذیرایی ها در دسترس هستند.

عطر و طعم برنج خود را تقویت کنید

اشکالی ندارد که برای ایجاد طعم های غنی و منحصر به فرد ، برگ بو یا غلاف هل را مستقیماً به پلوپز خود اضافه کنید. بسیاری از افراد ترجیح می دهند کمی نمک ، کره یا روغن به برنج خود نیز اضافه کنند.
به پلوپز نگاه نکنید. هر وقت پلوپز خود را باز می کنید ، اجازه دهید بخار آب خارج شود ، که در نهایت باعث خشک شدن برنج می شود.


اندازه اجاق برنج

پلوپز ها در اندازه های مختلف و متنوعی ارائه می شوند. برای یک پلوپز بزرگترین ظرفیتها حدود 90 لیوان و کوچکترین آنها حدود 40 لیوان را در خود جای می دهند. اگر مطمئن نیستید که به چه اندازه ای از پلوپز نیاز دارید ، به دنبال مدل بزرگتر بروید. اگر کوچکتر داشته باشید و آن را خیلی پر کنید ، جوش می زند که باعث پاک شدن آب ریخته و برنج می شود. این مورد کاملا آشفتگی ایحاد می کند .

کار با آن آسان است


اکثر پلوپز های برقی با عملکرد یک لمسی ارائه می شوند. این بدان معنی است که شما فقط باید به برنج ، مقدار کافی آب اضافه کنید و بقیه کارها را به پلوپز خود بسپارید. پلوپزهای برقی پیشرفته تری با کنترل ها و عملکردهای دیجیتال وجود دارند. عملکردهایی مانند تایمر خودکار / شروع تأخیر ، گرم نگه داشتن خودکار ، پخت و پز آرام ، بخارپز و غیره وجود دارد. داشتن یک زمان سنج خودکار یا عملکرد شروع تأخیر در یک پلوپز برقی بسیار ایده آل است. این پلوپز را تنظیم می کند تا در یک زمان مشخص شروع به کار کند و حتی زمان باقی مانده تا آماده شدن برنج را به شما می گوید. این ویژگی ها به شما امکان می دهد کارها را خودکار انجام دهید و مطمئن خواهید شد که در وقت مناسب  غذا خوردن برنج شما آماده خواهد شد.

 

نوع پیشرفته پلوپز
نسخه پیشرفته و گران قیمت زودپز از یک میکرو تراشه کامپیوتری بهره می برد. اینها به طور خودکار زمان و دما را با استفاده از حسگرهای حرارتی برای انواع مختلف برنج پخته شده تنظیم می کنند. آنها اغلب می توانند به سایر کارهای آشپزی نیز کمک کنند.


پخت سریع
خانم هایی که در شاغل هستند به پلوپز هایی نیاز دارند که قابلیت پخت سریعی را فراهم آوردند به همین دلیل یک پلوپز با عملکرد سریع طبخ بسیار مفید است. چرخه خیساندن را از معادله خارج کرده و مستقیماً به طبخ می پردازد. این زمان انتظار شما را به نصف کاهش می دهد.

 

آنچه دیگران می گویند


مثبت - بیشتر مردم عاشق این هستند که از دستگاه های آسان استفاده کنند  و چگونه می توانید هر بار برنج کاملاً پخته شده (در صورت استفاده صحیح) تهیه کنید. آنها همچنین ظاهر براق دستگاه را دوست دارند و فکر می کنند که در قسمت آشپزخانه نیز به نظر عالی می رسد.

منفی - برخی می گویند غذای پخته شده درون قابلمه به دلیل نداشتن پوشش نچسب در ته آن می سوزد. دیگران گفتند که دستگاه فقط پس از شش ماه یا دیگر کار خواهد کرد.

۰۴ آبان ۹۹ ، ۲۱:۳۷ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سپهر ساعی