مایکروویو ها از جمله دستگاه هایی به شمار می روند که امروزه وجود ان ها در آشپزخانه اهمیت فراوانی دارند . با وجود مایکروویو ها دیگر لازم نیست تا نگران سرد شدن غذاهای خود باشید ، شما حتی می توانید غذای خود را درون یخچال یا فریزر نگهداری کنید و هنگام خوردن آن به سراغ در کوتاه ترین زمان ممکن آن ها را درون مایکروویو ها گرم کنید تا آماده ی سرو شوند . وجود مایکمروویو ها بیشتر برای کسانی خوب است که دارای مشغله های فراوانی باشند و یا شاغل باشند . مایکروویو ها کاربرد های دیگری هم دارند . با استفاده از مایکروویو ها می توانید انواع کیک ها و شیریجات ها و غذاهایی چون لازانیا، پیتزا و ... را به راحتی تهیه کنید . مایکروویو ها توسط برند های گوناگون و در مدل های متفاوتی تلید می شوند ، در این مقاله قصد داریم تا مایکروویو ها را به طور کامل بررسی کنیم .
مایکروویو داخلی
یک مایکروویو داخلی واقعی به بخشی از کابینت تبدیل می شود و معمولاً از درب کشویی ، مشابه اجاق گاز معمولی است. در واقع امروزه آشپزخانه ها را ب گونه می سازند که در بین کابینت ها جایگاه هایی برای قرار گیری دستگاه هایی چون مایکروویو ، فر و ... درست کرده اند . قطعا وجود مایکروویو های داخلی فضای بیشتری را در اختیار آشپزخانه قرار می دهد و دیگر جاگیر نخواهند بود .
کشوهای مایکروویو
دقیقاً همانطور که از نام آن مشخص است ، کشوهای مایکروویو برای استفاده به بیرون کشیده می شوند و در زیر یک پیشخوان یا اجاق دیواری نصب می شوند. ارتفاع محل قرارگیری این مایکروویو آن را به گزینه ای امن تر و راحت تر برای همه اعضای خانواده تبدیل می کند
مایکروویو های همرفت
این مدل مایکروویو ها از فن و عنصر گرم کننده برای پخت غذا استفاده می کنند. با این مدل ها می توانید غذای کبابی را به خوبی تهیه کنید و غذاها به طور یکنواختی می پزند. تهیه نان ، مرغ سوخاری ، پخت نان ، کیک و طبخ انواع وعده ها با مایکروویو همرفت امکان پذیر است. اگر به گسترده ترین عملکرد نیاز دارید ، به سراغ مایکروویو همرفت بروید. می توانید با استفاده از همین دستگاه مواد غذایی یخ زده را گرم کنید ، کباب کنید ، ترد ، پخته و آماده کنید ، و آن را به یک صرفه جویی کننده در فضای هوشمند برای آشپزخانه های کوچکتر تبدیل کنید ، یا اگر معمولاً غذای بزرگ تهیه می کنید از آن به عنوان اجاق دوم استفاده کنید.
مصرف انرژی
آنها برای گرم کردن پیتزا ، ذوب شدن غذاهای منجمد ، بیرون آوردن ذرت بو داده و موارد دیگر بسیار مناسب هستند. اجاق مایکروویو علاوه بر صرفه جویی در وقت ، در مصرف انرژی نیز صرفه جویی می کند. این می تواند مقدار زیادی از انرژی هدر رفته در آشپزخانه را تامین کند .
گرم کردن غذا
دستگاهی که درون فر قرار دارد و به آن مگنترون گفته می شود ، امواج رادیویی با فرکانس بالا تولید می کند. این امواج رادیویی در داخل محفظه اجاق فلزی پرش می کنند. آنها فرکانس مناسبی برای جذب آب هستند و باعث می شوند آب به سرعت گرم شود (با ایجاد لرزش) گرمای جذب شده توسط آب داخل غذا ، وعده غذایی ما را گرم می کند.
تفاوت مایکروویو و توستر
اگر از اکثر مردم بخواهید تفاوت بین توستر و مایکروویو را نام ببرند ، احتمالاً آنها نمی توانند چنین کاری کنند. دستگاه های توستر و مایکروویو هر دو جایگاه مهمی هنگام راحتی و سهولت پخت غذا دارند ، به همین دلیل بسیاری از افراد ترجیح می دهند یکی از آنها را در آشپزخانه داشته باشند. به همین ترتیب ، برخی از آشپزها تمایل دارند که از دستگاه های توستر در درجه اول برای برشته کردن و تست کردن استفاده کنند . اگرچه در واقع ، یک توستر خوب می تواند بسیاری از عملکردهای مشابه مایکروویو را انجام دهد.
توستر فر یک وسیله کوچک آشپزخانه است که دارای عناصر گرمایشی است که گرما را به غذا وارد می کند. اکثر اجاق های توستر چندین المنت در زیر غذا و بالای آن دارند ، بعضی از آنها در پشت و کنار آن قرار دارند. بسیاری از دستگاه های توستر از یک فن برای گردش هوا در داخل حفره استفاده می کنند . به این حالت اصطلاحا همرفت می گویند (بنابراین بعضی اوقات آنها را اجاق های همرفت می نامند). این کار به برشته شدن غذا ، پخت و گرم کردن آن کمک می کند.
برخی از افراد در واقع مایکروویوهای خود را به نفع دستگاه های توستر بیرون کرده اند. نمی توانم بگویم که من هرگز این کار را خواهم کرد ، غیر از آن اگر مایکروویو ما زیر کابینت ما نصب شده باشد و اگر ماکروویو را برداریم فضا بسیار عجیب به نظر می رسد. شک دارم که بتوانم شوهرم را متقاعد کنم که از شر آن خلاص شود.