امروزه از دسته وسایل بسیار محبوبی که در بازار توانسته اند نظر بسیاری از افراد را به خودشان جلب بکنند می شود به دستگاه های اسپرسو ساز اشاره که بسیار پرطرفدار می باشند. قهوه امروزه در ایران طرفداران زیادی را برای خودش پیدا کرده است و بخشی از روتین زندگی بسیاری از افراد شده است. درست کردن قهوه با دستگاه های موکاپ و... هم نیز امکان پذیر می باشد اما قهوه ای که از دستگاه های اسپرسو ساز به دست می آیند بسیار غلیظ و خوشمزه می باشند. اگر قصد خرید این سته از دستگاه ها را  دارید در ادامه ی یانمقاله همراه من باشید چرا که قرار است نکاتی را به شما بگوییم که در زمان خرید دستگاه اسپرسو ساز لازم می باشد آن را رعایت بکنید. از بهترین مارک های اسپرسو ساز می شود به اسپرسو ساز های برند نوا و دلونگی و... نیز اشاره کرد که با توجه به کیفیت خوبی که دارند از کیفیت بسیار بالایی هم نیز برخوردار می باشند. 

 

راهنمای خرید دستگاه  اسپرسو ساز 

 

1. بودجه

طبق تجربه ما، دو اشتباه رایج وجود دارد که علاقه مندان به اسپرسو جدید در مورد بودجه خود مرتکب می شوند. آنها پول کمتری را به یک آسیاب اختصاص می دهند و اغلب در سمت دستگاه اسپرسوساز بیش از حد خرید می کنند. ما آن را دریافت می کنیم. برخی از زیباترین ماشین‌ها، ماشین‌های دیگ دوگانه بزرگ هستند و ما می‌دانیم که این خرید به صورت جزئی و جزئی است. مطمئناً درجه ای از هنر آشپزخانه در این زیبایی های دست ساز وجود دارد. هدف ما این است که عملکرد کافه های سطح بالا را در خانه تکرار کنیم و در عین حال زیبایی شناسی و فضا را متعادل کنیم. 

 2. نوشیدنی 

یکی از وعده‌های ما به مشتریانمان این است که چیزی را که با پول خود نمی‌خریم، نفروشیم. هر چیزی که ما ارائه می دهیم می تواند اسپرسوی استثنایی درست کند. با این حال، همه نمی توانند به درستی 16 اونس بخارپز کنند. لاته ما می خواهیم مطمئن شویم که دستگاه شما با روال صبحگاهی شما مطابقت دارد.

اگر نوشیدنی های بزرگ شیر را ترجیح می دهید، به احتمال زیاد به یک دیگ بخار یا دستگاه مبدل حرارتی دوگانه نیاز خواهید داشت، مگر اینکه در هر زمان فقط یک نوشیدنی درست کنید. اگر اسپرسوهای مستقیم یا آمریکنوس دوست دارید، یک دستگاه دیگ بخار این کار را انجام می دهد. اطلاعات بیشتر در مورد انواع دستگاه اسپرسوساز با دیگ را اینجا بخوانید.

3. میزان استفاده از دستگاه 

هر چند وقت یکبار از دستگاه خود استفاده خواهید کرد؟ آیا این برای یک فنجان صبحگاهی است یا در طول روز برای چندین نوشیدنی از آن استفاده خواهید کرد؟ آیا دوستان و خانواده را سرگرم خواهید کرد و نیاز به نوشیدنی های پشت سر هم دارید؟

برای نوشیدنی های صبحگاهی، یک دیگ بخار یا دو دیگ کوچک کافی است. اگر در طول روز چندین نوشیدنی پشت سر هم درست کنید (مثلاً دو کاپوچینو 12 اونسی در صبح و 2 کورتادو در بعد از ظهر) احتمالاً یک دستگاه دیگ بخار بزرگتر ترجیح داده می شود.

4. انتخاب آسیاب


مهمترین بخش انتخاب، انتخاب آسیاب مناسب است. ابتدا این را بخوانید. خوب، اکنون که اصطلاحات اساسی را می دانید، باید کمی تحقیق کنید. متداول ترین تصور اشتباهی که می شنویم این است که "کدام آسیاب با این دستگاه خوب است"؟ این ماشینی نیست که باید به خوبی با آن جفت شود - این شما هستید. به کافه مورد علاقه خود بروید و بپرسید که چه نوع آسیاب دارند. مارک ها به اندازه اندازه و نوع سوراخ مهم نیستند (مخروطی در مقابل مسطح). این به شما نشان می دهد که چه آسیاب خانگی می تواند آن طعم ها را برای شما تکرار کند. از آنجایی که همه ما طعم چیزها را متفاوت می‌دانیم، این یک بخش بسیار شخصی از فرآیند است. از طرف دیگر، کافی است با ما تماس بگیرید و ما می توانیم تحقیق را برای شما انجام دهیم. ما دوست داریم کمک کنیم.

اگر فکر می‌کنید یک دیگ بخار برای شما مناسب است، ویدیوی نحوه انتخاب یک دیگ بخار را در این مجموعه تماشا کنید، یا یک تماس برای صحبت با روال صبحگاهی برنامه‌ریزی کنید.

5. میزان فضای موجود


سریع!! به فضای ایده آل خود بدوید و یک متر نوار بگیرید. اگر نمی خواهید بدوید یا متر نوار ندارید، می توانید تخمین بزنید. سؤالات واقعی در اینجا این است که آیا برای دستگاه اسپرسو ساز خود (اکثر دستگاه های غیر لوله کشی مخازن پرکننده بالایی دارند) یا آسیاب خود (قیف ها نیز از بالا پر می شوند) محدودیت هایی دارید. در حالی که اکثر مشتریان در مورد این موضوع کار می کنند، این یک ملاحظات کلیدی است. این که آیا قصد دارید این دستگاه را در حال حاضر یا در آینده لوله کشی کنید نیز مهم است.