یکی از جذاب ترین نوشیدنی هایی که این روز ها از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار هستند انواع قهوه ها می باشد . البته هنوز هم محبوب ترین نوشیدنی ایرانی ها چای می باشد و بعد از ان ها قهوه ها می تواند در دسته دوم محبوب ترین ها قرار بگیرد . این روز ها دستگاه های جدیید به نام قهوه ساز ها و اسپرسوس از ها روانه بازار شده اند که به کمک آن ها می توان ان ها به راحتی می توان انواع قهوه هاد را اماده کرد البته به غیر از ان ها دیگر ابزار هایی چون موکاپات هم وجود دارد ، قهوه ها انواع متنوعی دارند که از جمله از ان ها می توان به موکا ، کافی لته ، اسپرسو و ... نیز اشاره کرد . تحقیقات دانشمندان نشون داده قهوه به دلیل داشتن اسید کلروژنیک باعث میشه خطر ابتلا به سرطان کبد تا 49 درصد کاهش پیدا کنه، و همچنین وجود منیزیم و پتاسیم در قهوه باعث از بین بردن افسردگی و جلوگیری از پوسیدگی دندان میشود .
قهوه (مطبوعات فرانسه)
این دستگاه ساده که گاهی اوقات در مناطق دوردست دنیا به عنوان فرانس پرس یا کافه دار خوانده می شود ، گرد و خاک بسیاری از انبارهای استرالیایی را جمع می کند.
در شانس خرید یک مورد ، می توانید از حدود 20 دلار از طریق فروشگاه های بزرگ یا آنلاین یک مارک با کیفیت مانند Bodum را انتخاب کنید.
فرایند تولید دم ساده است:
پیستون را خارج کنید
قهوه درشت آسیاب شده اضافه کنید
آب کمی جوش را اضافه کنید (حدود 93 درجه سانتیگراد برای کسانی که دماسنج دیجیتالی دارند) و سریع هم بزنید
قبل از غوطه ور شدن و سرو اجازه دهید به مدت 4 دقیقه دم بکشد.
نسبت قهوه به آب برای بدست آوردن خوب طعم دهنده مهم است. به عنوان یک قاعده کلی ، از 60 گرم قهوه در هر لیتر آب استفاده کنید. بنابراین ، برای یک پیست کوچک که 320 میلی لیتر آب در خود نگه می دارد ، از 19 گرم قهوه استفاده کنید (حدود یک فنجان).
اسپرسوساز
این سرنگ غول پیکر که توسط مخترع frisbee Aerobie ایجاد شده است ، از نظر کیفیت قهوه ای که تولید می کند و تمیز کردن آن آسان است ، در میان باریستاها نمادین شده است.
از نظر عطر و طعم ، Aeropress قهوه تمیز و کم چربی نسبت به پیستون دم می کند ، اما به اندازه یک قهوه فیلتر معمولی سبک نیست.
بسیاری از باریستاها ، از جمله من ، از روشی کمی متفاوت با دستورالعمل های رسمی موجود در دستگاه استفاده می کنند:
فیلتر کاغذ را به پایه قرار داده و بشویید.
دم کرده را روی یک لیوان محکم قرار دهید و 14 گرم قهوه متوسط ساییده اضافه کنید
کمی از جوش 220 میلی لیتر آب اضافه کنید و هم بزنید
بعد از 1 دقیقه ، پیستون را به پایین فشار دهید. صبور باشید ، این ممکن است 30 ثانیه طول بکشد.
Aeropress را می توان با قیمت تقریبی 35 دلار در انواع خرده فروشی های آنلاین و رستوران های قهوه یافت.
راهنمای دم هواپیما
طراحی آبجو ساز قهوه Clever به نظر می رسد مانند هر ریختن قهوه دیگر ، اما یک تفاوت اساسی دارد.
دریچه ای که در پایین قرار دارد به این معنی است که آب را با زمین نگه می دارد تا زمانی که آن را روی یک لیوان بریزید. این بدان معناست که شما برای ریختن آب با ظرافت روی زمین ، مانند کوره های دیگر آبجو
به زبان ساده ، اگر طعم تمیز و لطیف قهوه فیلتر دسته ای را در کافه محلی خود دوست دارید ، این یک روش ساده برای تولید مثل آن در خانه است.
نحوه کار آن به شرح زیر است:
درون یک فیلتر کاغذی بروید ، آن را بشویید و تخلیه کنید
18 گرم قهوه ساییده متوسط اضافه کنید
300 میلی لیتر آب کاملا جوش بریزید و به آرامی هم بزنید
اجازه دهید به مدت 3 دقیقه دم بکشد
آن را روی لیوان یا رگبار قرار دهید تا آب آن گرفته شود
برای انواع خرده فروشان آنلاین و برشته کننده های قهوه ، قهوه پاک کن Clever باید حدود 35 دلار برای شما هزینه داشته باشد.
راهنمای دم کرده قطره چکان قهوه
STOVETOP ESPRESSO
به این نام تجاری معروف Moka Pot یا Bialetti نیز گفته می شود ، این آبجوسازی یکی از اصلی ترین لوازم آشپزخانه های خانگی ایتالیاست.
عطر و طعم قهوه ای که تولید می کند کاملاً مخالف قطره چکان باهوش قهوه است. بدنه ضخیم ، سنگین و اسیدیته کم تعریف شده و در مقایسه با اسپرسو موجود در اکثر کافه های استرالیا طعم کاملاً قدیمی دارد. هنوز خوشمزه است ، اما به روشی کاملاً متفاوت.
از نظر دم کردن ، من از آب گرم برای سرعت بخشیدن به فرآیند و به حداقل رساندن زمان تماس با قهوه استفاده می کنم. این می تواند به حداقل رساندن تلخی از مشکلاتی که در تولید دم اسپرسو در اجاق گاز وجود دارد کمک کند:
آب جوش را تا پایه شیر برنج در پایه آبجو بریزید
فیلتر قهوه را وارد کنید و با قهوه خوب ریز متوسط پر کنید.
قسمت پایین را با حوله چای نگه دارید (مراقب باشید ، گرم است) ، قسمت بالایی را پیچ کنید.
با استفاده از حرارت متوسط روی اجاق گاز حرارت دهید
با ریختن قهوه ، صدای فرار هوا را خواهید شنید. حرارت را خاموش کنید و سرو کنید.