فرق مایکروویو و ماکروفر چیست ؟ از دسته متداول ترین پرسش های شما در ارتباط با تفاوت دو مایکروویو و ماکروفر می باشد که در این مطلب امروز قصد داریم به بررسی آن بپردازیم و آن ها را بررسی بکنیم. در بازار همیشه میان انتخاب 2 محصول مایکروویو و ماکروفر همیشه بحث بوده است که کدام از آن ها عملکرد بهتری را نسبت به دیگری دارا می باشد. اگر شما هم از دسته افراد سردرگم در بازار می باشید و نمی دانید که باید کدام یک از این محصولات را خریداری بکنید جای نگرانی نیست چرا که در بخش های بعدی قصد داریم به بررسی تفاوت های این دو بپردازیم وآن ها را بررسی بکنیم. بسیاری بر این باورند که دستگاه های مایکروویو به علت آنکه برای گرم کردن غذا از اشعه استفاده می کند دارای امواج سرطانی است و برای سلامت بدن بسیار مضر می باشد و بهتر است از دستگاه مایکروفر نیز استفاده کرد.
اجاق مایکروویو چگونه کار می کند؟
مایکروفر وسیله ای برای پخت و پز است که از تابش الکترومغناطیسی امواج مایکروویو برای گرم کردن و پختن غذا استفاده می کند. امواج مایکروویو نوعی تابش الکترومغناطیسی هستند. آنها کوتاهتر از امواج رادیویی و طولانی تر از امواج مادون قرمز هستند.
مایکروویو فقط برای پخت و پز استفاده نمی شود. خواهید دید که از آنها برای رادار، کارهای صنعتی خاص و ارتباطات در میان چیزهای دیگر استفاده می شود.
اجاقهای مایکروویو از گرمای حاصل از این تابش الکترومغناطیسی برای گرم کردن تنها غذا و نه کل فضای داخل آن استفاده میکنند. روش تولید امواج مایکروویو با یک جزء ویژه به نام "مگنترون" است. شبیه یکی از ترانسفورماتورها به نظر می رسد، اما کاری که انجام می دهد این است که الکترون ها را با یک رشته گرم شده به هم می زند. این باعث تولید مایکروویو مورد نیاز برای پختن غذا می شود.
اجاق معمولی چگونه کار می کند؟
اجاق استاندارد باتلاقی شما همان هدف مایکروویو را دارد اما کارکرد متفاوتی دارد. به جای استفاده از تابش الکترومغناطیسی، ممکن است از عناصر فلزی، جریان الکتریکی یا چوب به عنوان منبع گرما استفاده کنند.
با یک اجاق معمولی، یک سنج دما پیدا خواهید کرد، بنابراین می توانید انتخاب کنید که در چه دمایی قرار است بپزید. اجاقها معمولاً از یک فن که به عنوان اجاق همرفتی نیز شناخته میشود، برای توزیع یکنواخت گرما استفاده میکنند. یک اجاق معمولی به جای خود غذا، محفظه فر را گرم می کند. سپس با این کار غذا داخل آن پخته می شود.
بنابراین، مزایای مربوط به مایکروویو و اجاق معمولی چیست. ما می خواهیم مشخص کنیم که چه چیزی در مورد هر کدام جذاب تر و مفیدتر است.
مایکروویو
استفاده از اجاق های مایکروویو فوق العاده آسان است. شما غذای خود را در آن قرار می دهید، تایمر را برای نحوه پختن آن تنظیم می کنید و تمام. همین سهولت استفاده است که آن را به محبوبیت مصرف کننده تبدیل می کند.
مایکروویو غذا را بسیار سریعتر از اجاق معمولی پخت می کند. واقعاً نیازی نیست چیزی را بیش از 10 دقیقه در مایکروویو بگذارید. نیازی به گرم کردن فر نیست و از لحظه روشن شدن با ظرفیت کامل پخت می شود. غذا تابش را جذب می کند، بنابراین زمان و انرژی برای گرم کردن فضای اطراف آن تلف نمی شود.
مایکروویوها معمولاً مقرون به صرفه تر از اجاق های معمولی هستند. برای مثال می توانید برخی از مدل های واقعاً اولیه را با کمتر از 50 پوند تهیه کنید. آنها همچنین هیچ هزینه ای برای نصب ندارند و اجاق های مایکروویو معمولاً انرژی بسیار کمتری نسبت به اجاق های معمولی مصرف می کنند.
اجاقهای مایکروفر نیز بهداشتیتر هستند، تمیز کردن آنها راحتتر است و فضای کمتری مصرف میکنند.
فر معمولی
برای انجام کارهای مختلف می توانید از فر معمولی استفاده کنید. شما می توانید پخت، نان تست و گریل و همچنین پخت و پز. اجاقهای مایکروویو چنین انتخابی را برای شما ندارند.
یکی از مزایای اصلی استفاده از اجاق های معمولی کنترل دما است. غذاهای مختلف با سرعت های مختلف پخته می شوند یا به دمای خاصی نیاز دارند. با مایکروویوها، معمولاً فقط میتوانید تنظیمات مبهم گرما را از «یخ زدایی» تا «بسیار زیاد» انتخاب کنید.
یک اجاق معمولی که دارای فن است نیز گرما را به طور مساوی مانند اجاق مایکروویو پخش می کند. این برای عملکرد فر شما مهم است، بنابراین می توانید به طور کامل و مداوم بپزی